Wednesday, 22 January 2014

Puzzle Messages and jokes.


k
k

LOOK 30 SEC ON X MARK INT THE EYE OF SKULL AND THEN LOOK AT THE WALL OF SHEET OF PAPER

COMMENT IF YOU FINDS A SKULL AND ALSO CHECK BY INCREASING DISTANCE



This puzzle is called Lateral Thinking.. Just Check It Out!

Scroll down slowly and be honest to yourself. Think like a wizard;
      man
1. ------------
     board


Ans. =man overboard

Okay, let's see if you've got the hang of it.

      stand
2. ------------
        i


Ans. = I understand

OK . .Got the drift ?Let's try a few now and see how you fare ?

3. /r/e/a/d/i/n/g/


Ans. = reading between the lines

      R
4. Road
      A
      D



Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ?Redeem yourself.

5. cyclecyclecycle

Ans. = tricycle
Easy to figure out, ha!


          0
6._________
    M.D.Ph.D.




Ans. = two degrees below zero

C'mon give it a little thought ! !


      knee
7. ------------
      light




Ans. = neon light ( knee - on - light )

I'm sure you'll have no problem getting this one.

    ground
8. ----- ----------
feet feet feet feet feet feet




Ans. = six feet underground

Good One, try this!!

9. he's / himself




Ans. = he's by himself

Here's an easy one!!

10. ecnalg




Ans. = backward glance

Not even close ?!!?

11. death ..... life




Ans. = life after death

Okay last chance .

12. THINK





Ans. = think big ! !

And the last one is very funny- - -


13. Ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb..

.
Long time no C




What is black when you buy it,
Red when you are using it,
And grey when you throw it away?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Answer is : Charcoal


?A? ki Biwi ?B?,
?B? ki Bhabhi ?C?,
?C? ki beti ?V?,
?V? ka dada ?G?
?G? ki biwi ?K?,
?K? ki beti ?T?,
To batao ?A? or ?T? ka kya rishta ha ???

Answer= Husband nd Wife

Birthday Problem
1 aadami apani har birthday pe ek rupiya jama karata hai jab wo 60vi birthday pe khzana todata hai to us mai 15rupaye hoty hain..Q??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
His birthday comes on 29 Feb.